Undertak och väggdekorationer i metall med fokus på design & funktion

Itaab utformar undertak och väggdekorationer enligt dina önskemål och designanpassar
till byggnadens utformning och speciella förutsättningar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Med över 60 års samlad erfarenhet erbjuder Itaab marknadens bredaste utbud av undertak och designelement i metall. Stål, aluminium, koppar och mässing är bara några exempel på materialval. Anpassningar efter dina önskemål, utan att kostnaden skenar iväg. Till många av våra undertak finns belysningslösningar som ger en helhet gällande integration undertak och belysning. Den långa livslängden på våra undertak ger ekonomiska och miljömässiga vinster för beställare såväl som för Moder Jord. System från Itaab ingår i ett naturligt kretslopp då mycket av det material som används är återvunnet och metallen kan sedan återigen återvinnas till 100% när det är dags för förändring.

Undertak och väggdekorationer i metall med fokus på design & funktion

Itaab utformar undertak och väggdekorationer enligt dina önskemål och designanpassar till byggnadens utformning och speciella förutsättningar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss! Ring oss! Maila oss! Här finns vi!

Undertak av kvalitet med kreativitet

Våra undertak i metall är inte bara praktiska och funktionella, här satsas lika mycket på design. Vi anser att metall är möjligheternas material och med anpassad belysning är det enkelt att se sin idé bli verklighet. Vi på Itaab är kreativa och skapar gärna nya system tillsammans med Dig.

Integrerad belysning

Våra systemanpassade belysningslösningar skapar en enhet mellan tak och belysning och förhöjer känslan av kvalitet. Den uttänkta integrationen underlättar också montage på plats.

Inspiration

Inspiration är en viktig källa till nya idéer. Vi delar gärna med oss av vår breda referensbank. Här finns mängder av bilder på olika projekt, lösningar, kulörer, etc. Saknar ni något så kontakta oss så guidar vi er vidare. Låt dig inspireras!

Huvudkontor: Droskvägen 23, 702 33 Örebro

Service Center: Ulvsundavägen 106C, 168 67 Bromma

Säljkontor: Norra Bulltoftavägen 65G, 212 43 Malmö

Följ oss!

Följ oss! LinkedIn Instagram Nyhetsbrev från itaab